Bestellen

Wil jij graag aan de slag met de producten van Young Living? Wacht dan niet langer af en ga ervoor! Wanneer je kiest voor de producten van Young Living kies je niet alleen voor olie in een potje. Je kiest voor een zuiver, puur en natuurlijk product geleverd door een helder en krachtig bedrijf die zijn leden voorop zet! Naast dat je kiest voor Young Living, kies je ook een beetje voor mij. Want wanneer jij je inschrijft onder mij, wordt je lid van een super gezellig olie team, het Olie Natuurlijk Team! Je kunt met al jouw vragen bij ons terecht, maar ook voor behandelingen, iTOVi scans en ondersteuning bij het opbouwen van jouw business ben je bij ons aan het juiste adres. Waar wacht je nog op?!

Schrijf je in!

  • De eerste stap is jezelf inschrijven bij Young Living. Dit doe je eenvoudig online!
  • Tijdens je inschrijving kies je voor de Starterkit waarmee jij van start wil gaan. Wil je beginnen zonder starterskit? Dat kan ook. Onderaan de pagina waar je een starterkit kan uitkiezen vindt je de optie om verder te gaan met je inschrijving zonder starterkit.
  • Zodra je bent ingeschreven kom je in je Virtal Office. Hier kun je jouw bestellingen plaatsen & aanpassen, gegevens inzien, informatiebladen vinden enz. Ook kun je hier aangeven of je wil beginnen met het Essentail Rewards programma. Dit maandelijkse bestelprogramma biedt vele voordelen, maar ook hier geldt: niets moet. Bij twijfel neem gewoon even contact met mij op en dan help ik je graag bij het maken van een keuze die het beste bij jou past.
  • Inschrijving voltooid? Welkom bij het team! Jij kan nu genieten van alle voordelen die de producten van Young Living jou te bieden hebben!

Betaalwijze
Handig om te weten, momenteel is de standaard betaalwijze een betaling met creditcard.
Nu hebben in Nederland veel mensen geen creditcard, maar gelukkig kan je ook betalen d.m.v. Paypal of een bankoverschrijving.
Wil je betalen met Paypal, dan kun je deze betaalwijze toevoegen in je Virtual Office.
Wil je betalen met bankoverschrijving, neem dan telefonisch of via de email contact op met de Nederlandse Klantenservice van Young Living. Zij zullen deze betaaloptie van toevoegen aan jouw account. Mail dan naar klantendienst@youngliving.com of bel naar 020-7975809.