Essentail Rewards

Wil jij ook sparen voor gratis producten? Kies dan voor het Essential Rewards programma!
Het Essential Rewards (ER) programma is een maandelijks bestelprogramma.
Je bestelt dan iedere maand bij Young Living en daar word je extra voor beloond!

Wat houdt ER bestellen in?

  • Je bestelt iedere maand voor een minimale waarde van 50 PV. PV staat voor Product Value, dit zijn punten en 50 PV punten hebben ongeveer een waarde van € 50,-. Op de prijslijsten zie je bij elk product de prijs en de PV waarde.
  • Je kiest zelf de verzenddatum en deze kan je elke maand aanpassen.
  • Je kunt iedere maand hetzelfde bestellen doordat je bestelling wordt onthouden. Pas dit dus altijd op tijd aan als je iets anders wilt bestellen.

Voordelen?

  • Je betaalt minder verzendkosten & ontvangt extra korting op ER Kits.
  • Je spaart met elke bestelling PV punten die je in kunt wisselen voor gratis producten!
    Wie wil dat nou niet? De eerste 1-3 maanden krijg je 10% over je bestelde PV punten. Met 4 -24 maanden krijg je 20% en met 25+ maanden krijg je 25% over je bestelde PV punten.
  • Daar bovenop beloond Young Living je ook nog eens met extra gratis oliën als je aan het ER programma mee doet. Na de 3e, 6e en 9e maand ontvang je een gratis olie bij jouw bestelling en na de 12e maand ontvang je gratis een exclusieve samengestelde olie voor trouwe klanten! Daarna is de ER-verjaardag (na de 24e maand en vervolgens jaarlijks) en ontvang je gratis een exclusieve samengestelde olie!

Nadelen?
Geen! Je kunt elk moment het ER programma opzeggen door contact op te nemen met Young Living. Vergeet dan niet eerst je gespaarde PV punten in te wisselen voor gratis producten voordat je stopt!

ER bij ons thuis
Ik zelf maak al sinds 2014 gebruik van het Essentail Rewards programma. Bij ons thuis is het open maken van de bestelling iedere maand weer een feestje!
Jayden, mijn oudste zoontje, vraagt altijd als er een pakketje wordt bezorgd: “Mama, is dat de oliedoos?”. Hij kijkt altijd uit naar de ‘oliedoos’. Als het pakket wordt bezorgd wanneer hij niet thuis is, dan wacht ik met het open maken. Zodra hij er wel is maken we het samen open. Zorgvuldig haalt hij alles uit de doos en bekijkt hij wat het is. Daarna ruimen we alles samen op en meestal speelt hij daarna nog uren met de doos. Alleen al het ontvangen van de doos is iets moois hier, elke maand weer!

Wil jij beginnen met het Essentail Rewards programma?
Wanneer jij je inschrijft kun je hier direct mee beginnen! Ook kan je hiermee beginnen als je al even ingeschreven bent door Essentail Rewards aan te klikken in je Virtual Office en de stappen te doorlopen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan even contact op met met Young Living voor hulp: 020 – 7975809 of via klantendienst@youngliving.com