Word lid!

Ben jij nu ook zo enthousiast geworden over de producten van Young Living?
Ben je opzoek naar een gezellig en positief team waarin iedereen welkom is?
Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding of een plek waar je met al jouw vragen terecht kan?
Ben jij misschien geïnteresseerd in het starten van je eigen bedrijf en je geld te verdienen met pure & natuurlijke power producten?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Schrijf je vandaag nog in en geniet van alle voordelen!
Schrijf jij je hier in? Dan voeg jij je bij het Olie Natuurlijk Team! Deze groep zit vol enthousiaste oliegebruikers die jou graag op weg helpen en hun ervaringen delen. Je kunt in dit team met al jouw vragen terecht, maar ook voor behandelingen en iTOVi scans staan wij voor je klaar. Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroepen, maandelijkse nieuwsbrief, speciale acties en aanbiedingen voor O.N. Teamleden, bijeenkomsten, ga zo maar door. Waar wacht je nog op?!

Het welkomstpakket
Schrijf jij je in en bestel je een Premium Starterkit? Dan krijg je ook nog eens een welkomstpakket van mij! Hierin zit onder andere het Handboek van Olie Natuurlijk. Dit handboek heb ik samen met Lianne van Olie Natuurlijk geschreven en vormgegeven. Deze staat vol met uitleg over de Starterkit oliën, hoe je aan de slag kunt gaan hiermee, tips, recepten en nog veel meer. Daarnaast vindt je een aantal wisselende olie accessoires in het welkomstpakket.

Denk groots!
Wil jij het wat groter aanpakken en hier je eigen business mee bouwen? Doen! Ook hier help ik je graag bij. Ik begeleid je in het gehele proces, van je inschrijving bij Young Living tot het lanceren van je eigen website. I got you!
Nieuwsgierig? Neem contact met mij op en laat dat balletje rollen!

Want to grow? Let’s go!