Over mij


Wie is die “Mag ik Olie” Mama toch? Dat ben ik, Dewi. Hallo!
Dagelijks krijg ik de vraag: Mag ik olie, mama? Deze vraag komt dan van mijn zoontje Jayden, geboren in 2017 en een echte olie-gek! In 2019 volgende zijn zusje Yara en ook voor haar zetten wij de oliën dagelijks in.

Ik ben dus mama van twee heerlijke kindjes, getrouwd met een super lieve man en eigenaar van een fotostudio. Naast dat ik dagelijks bezig ben met mijn gezin en fotostudio, ben ik ook altijd druk in de weer met oliën. Niet zomaar oliën, maar de essentiële (of etherische) oliën van Young Living.

In 2012 kwam ik een soort van per ongeluk in aanraking met Young Living. Ik was bij mijn moeder op bezoek en vertelde dat ik de afgelopen maanden zoveel problemen had gehad rondom mijn nachtrust. Toen kwam zij ineens aanlopen met een Premium Starterkit van Young Living. “Een wat van wie?” Dacht ik toen. Die avond gebruikte ik voor het eerst Lavender en ik wist niet wat me overkwam.

Het begon allemaal met die ene druppel en nu jaren later vind je oliën door mijn hele huis heen! In de woonkamer hangt de grootste verzameling aan de muur maar ook in de keuken, badkamer, slaapkamers en zelfs in het washok vind je Young Living producten. Daarnaast ben ik troste eigenaar van onderhand al 7(?!) diffusers! Elke kamer heeft er één! En ja, ook op de wc staat er een.

Waar ik de oliën eerst alleen voor mezelf gebruikte, gebruiken nu ook mijn man en kinderen dagelijks deze heerlijke producten. Na al die jaren uitproberen en ervaren is mijn leven op zoveel vlakken positief veranderd. En toen kwam het moment dat ik dacht: ik wil dit delen. En zo werd de “Mag ik Olie” Mama geboren. Hier wil ik mijn ervaringen, tips & tricks delen over Young Living die te maken hebben met het ouderschap en alles wat daarbij komt kijken! Daarnaast wil ik een aanspreekpunt zijn voor anderen die ook in deze wonderlijke wereld van essentiële oliën willen duiken. Ik wil je graag helpen en begeleiden om ook jouw leven positief te laten veranderen!

Let’s change the world together, one drop at the time!