Premium Starterkit

Begin goed met een Premium Starterkit!

Wil je een snelle, makkelijke en een leerzame start in de wereld van Young Living? Begin dan met een Premium Starterkit! Deze kits zijn samengesteld om je kennis te laten maken met de veelzijdige producten van Young Living. Ook ik ben ooit begonnen op deze manier, thuis lekker alles uitzoeken en proberen met een Premium Starterkit.

Een Premium Starterkit is verkrijgbaar vanaf € 171,50. Is dit goedkoop? Nee, maar zie het als een welverdiende investering in jezelf. Het zal je leven op vele vlakken positief veranderen, zowel mentaal als fysiek, waar je jaren profijt van zal blijven hebben! Kies voor een Premium Starterkit en ga het ervaren. Vele oliegebruikers gingen je voor en ik hoor dagelijks om mij heen: “Ik wil niet meer zonder de oliën!”

Wat zit er in een Premium Starterkit?
Young living heeft meerdere Premium Starterkits. Degene die het meeste wordt gekozen en gebruikt zijn de starterkits met diffuser. In elke Premium Starterkit met diffuser vind je de volgende producten:

• Een Diffuser (Keuze uit de Dewdrop, Aria en Desert Mist)
12 Essentiële oliën
• AromaGlide™ Roller Fitment
• 10 Love It? Share It! businesscards & proefmonsterflesjes
• Catalogus
• Ontdek je Young Living levensstijl brochure
• 2 NingXia Red® singles (60 ml)

Leuk om te weten: Young Living heeft nu ook een Premium Starterkit met CBD! In dit pakket vind je 3 CBD producten inclusief een brochure. Meer weten of CBD? Lees dan dit eens!

Het welkomstpakket
Schrijf jij je in onder mij en bestel je een Premium Starterkit? Dan krijg je van mij een welkomstpakket! Hierin zit onder andere het Olie Natuurlijk Handboek. Dit handboek heb ik samen met Lianne van Olie Natuurlijk geschreven en vormgegeven. Deze staat vol met uitleg over de Starterkit oliën, hoe je aan de slag kunt gaan hiermee, tips, recepten en nog veel meer. Daarnaast vindt je een aantal wisselende olie accessoires in het welkomstpakket.

Mijn ervaring
Ook ik ben ooit begonnen met de Premium Starterkit. Na al vele verhalen te hebben gehoord en zelf al een aantal oliën te hebben ervaren, vond ik dat het tijd was voor de starterkit. Toen de kit werd bezorgt was het echt een feestje met het uitpakken! Meteen ging hier de diffuser aan en al snel wat ik aan het opzoeken waar ik de oliën allemaal precies voor kon gebruiken. De starterkit is zo samengesteld dat je ze bijna bij alle dagelijkse handelingen en problemen kunt inzetten. Op die manier heb jij de beste start in de wereld van essentiële oliën!
Wat bij mij begon met een starterkit, is onderhand al aardig uitgegroeid. In de woonkamer vind je de grootste verzameling oliën in een kastje aan de muur. In alle andere kamer in het huis vind je ook een kleine oliedisplay met de oliën die daar veel worden gebruikt.  Maar ook de meerdere huishoudelijke producten, make-up en lichaamsverzorging producten ontbreken hier niet. Door Young Living en de kracht van de essentiële oliën ben ik anders gaan kijken naar wat wij thuis allemaal gebruikte. Toen ik onderzoek ging doen hoeveel troep er bijvoorbeeld in wasmiddel, schoonmaakmiddelen, shampoo’s, billendoekjes zat, schrok ik mij kapot. Veel van deze producten zit vol met onnodige en schadelijke toevoegingen?!  Langzaam ben ik al deze producten ook gaan vervangen door de producten van Young Living, en wat een verschil heeft dat gemaakt! Elke dag geniet ik en mijn gezin van de voordelen die een leven vol zuivere en natuurlijke producten ons bieden.

Kies voor een leven vol welzijn, overvloed en ambitie!

Wil je graag hulp nodig bij het bestellen van een Starterkit of wil je meer informatie? Lees hier verder of neem contact met mij op!