Young Living

November Actie – Ontvang gratis GeneYus

Lets grow together! ✨

Ik ben opzoek naar (toekomstige) mama’s of papa’s die hun leven positief willen veranderen!
Ben je geinteresseerd in een gezondere levenstijl? Ben je opzoek naar een gezellig, open en groeiend team om jou te laten starten in de wereld van Young Living?
Dan ben je bij mij misschien wel aan het juiste adres! Ik help je graag op weg met het gebruik van de oliën en andere producten. Ook sta ik klaar voor al je vragen, van gebruik tot het plaatsen van een bestelling.

En als je interesse hebt kan ik je ook helpen om je eigen business op te bouwen met de Young Living producten! Van het plaatsen van je eerste bestelling tot het lanceren van je eigen website, ik help je graag tijdens het gehele proces!

Ben jij nu ook enthousiast geworden? Dan heb ik leuk nieuws voor je want deze maand heb ik een speciale actie! Ik geef namelijk een GeneYus 5ml (t.w.v € 68) aan de eerste persoon die zich aansluit bij mijn team met een Premium Starter kit!
GeneYus is een KidScents olie die speciaal is samen gesteld voor jonge kinderen tot 12 jaar. Het kan helpen hun focus te behouden en de geest te stimuleren.* Deze olie is daardoor perfect voor kinderen die werken aan schoolprojecten en huiswerk! GeneYus bevat meer dan 10 verschillende essentiële oliën waaronder Rose, Ylang Ylang, Palo Santo, Myrrh en Sacred Frankincense.

Alsof dit super cadeau nog niet genoeg is ontvang je ook van mij een welkomstpakket! Hierin vind je o.a. het Olie Natuurlijk Handboek, een verdunningstabelkaart, een roller en inhaleerstick, een kristal en nog een aantal wisselende producten!
Mega pluspunt: je komt in een team terrecht waar elkaar helpen voorop staat! Zo delen we ervaringen en beantwoorden elkaars vragen. Ook hebben we een maandelijkse nieuwsbrief en kun je kiezen voor een lidmaatschap om toegang te krijgen voor een grote kennisbank waar o.a. uitgebreide product-informatiebladen, tips & recepten en ook downloads te vinden zijn.

Dus, waar wacht je nog op? Neem gerust contact met mij op als je hulp nodig hebt met het nemen van deze life-changing stap!

Voorwaarden GeneYus actie:

  • Wees de eerste en schrijf je in bij Young Living onder mijn team (door gebruik te maken van mijn YL nr: 1563567).
  • Bestel de Premium Starterkit en start direct met het voordelige Essentail Rewards programma.
  • Neem minimaal 3 maanden deel aan het ER programma.

* Bron: Reference Guide for Essential Oils door Connie en Alan Higley